Mondhygienist Amsterdam heeft veel tevreden klanten, sommigen waren zo vriendelijk om hun ervaringen te delen.
 
Toen ik een zere plek in mijn mond kreeg ging ik met mijn vader naar de tandarts. Deze stuurde me door naar deze praktijk in Amsterdam. Er is toen een gebitsafdruk gemaakt en vertelde mij dat het kwam doordat ik nog steeds duim. Ze heeft me laten zien hoe ik goed moet poetsen, maar niet meer duimen vond ik erg moeilijk. Toch is het gelukt, en ik ben gestopt met duimen.
Karin van Horst, Kadepad 13
 
Zelf vind ik dat ik heel netjes ben op mijn gebit, maar toch had ik steeds last van bloedend tandvlees. Een bezoek aan de Mondhygienist praktijk in Amsterdam zorgde voor duidelijkheid. Teveel tandsteen tussen mijn tanden veroorzaakte problemen. Nu ga ik gewoon ieder jaar om mijn gebit te laten reinigen en controleren. Geen bloedend tandvlees meer gehad!
Theo van Schaik, Anjelierstraat 62
 
Een collega vertelde mij dat mijn tanden behoorlijk verkleurd waren door het roken. Pas toen ik in de spiegel keek zag ik het zelf ook. Gelukkig kon Mondhygienist Amsterdam deze verkleuring voor mij verwijderen. Nu ga ik regelmatig voor controle zodat ze schoon blijven.
Tineke Blijleven, Scherpenzeelseweg 88
 
Toen ik last kreeg van mijn kies werd ik naar Mondhygienist Amsterdam gestuurd. Een grondige reiniging van mijn gebit was noodzakelijk. Dit is allemaal zonder problemen verlopen.
Klaas van Drimmelen, Tulpenweg 17
 
Mijn nieuwe kiezen hadden best wel diepe groeven zei de tandarts. Daarom moest ik naar Mondhygienist Amsterdam die er een ‘laklaagje’ in heeft gedaan. Later moest ik terugkomen voor controle en kreeg ik ook een fluorideehandeling.
Bettine Brink, Landsteeg 2
 
De tandarts stuurde mij naar Mondhygienist Amsterdam toen hij wel 7 gaatjes in mijn tanden en kiezen had ontdekt. Toen moest ik eerst poetsen en daarna kreeg ik een rood tabletje. Met een spiegeltje kon ik toen zien wat ik was vergeten met poetsen. Toen kreeg ik een tandenborstel mee en tandpasta en een papier waar allemaal plaatjes opstaan hoe ik moet poetsen.
Levi, Hoekstraat 7
 
Door ziekte en medicijngebruik lukt het me niet goed om mijn tanden goed schoon te poetsen. Via mijn tandarts kwam ik toen bij Mondhygienist Amsterdam terecht die mijn gebit al een aantal keren grondig heeft gereinigd. Na het schoonmaken voelen mijn tanden en kiezen weer heel glad en schoon aan. Heerlijk is dat!
Betty van Dijk, Castricumseweg 9